Hjemmeside | Norsk Design & Webtjenester

Sånn går det til:

1. Samtale

Vi tar en prat om hva dere ønsker; farge, layout, struktur og lignende

2. Forslag

Vi setter opp et kostnadsfritt designforslag på nettside til din bedrift

3. Vurdering

Dere vurderer og velger om dere ønsker å gå for løsningen eller takke nei

Informasjon

Hvis dere velger å gå for utkastet gjør vi ønskede endringer samt legger inn alt innhold.

Når struktur og innhold er på plass lanserer vi hjemmesiden på riktig domene.

Hvorfor WordPress?


Norsk Design & Webtjenester er et webbyrå med mange års erfaring av produksjon av hjemmesider i WordPress og kan skape nettsider helt etter dine ønsker. I tilegg er det meget brukervennligt for deg som kunde for å kunne redigere innholdet på siden!


WordPress har mange fordeler når det kommer til søkemotoroptimalisering, videre utvikling av en lansert hjemmeside og brukervennlig.Pakker & Priser:

Tilleggstjenester

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten?

Søkemotoroptimalisering (SEO), er ikke en engangsjobb, men krever kontinuerlig oppfølging.

Pris pr år: 2990,-
For deg som ønsker flere undersider satt opp av oss enn hva pakkene inneholder.

Pris pr. ekstra underside 150,-
Ønsker du at dine besøkende skal kunne velge mellom flere språk? Det settes opp en funksjon hvor besøkende klikker på et flag-ikon for å bytte mellom språkene.

Engangskostnad: 4990,- pr ekstra språk
Chat gir fornøyde kunder og økt salg. Det er den foretrukne formen for kundeservice blant norske kunder og fordelene er mange.

Kundene får svar med en gang, man kan enkelt multitaske ved siden av. Dessuten senkes terskelen for å stille spørsmål betraktelig.

Chat gjør det rett og slett enkelt for kunden og enkelt for deg!

Engangskostnad: 2990,-
Få økt trafikk til din hjemmeside med vår markedsføringspakke!

Facebook-Ads:
Sosiale medier er en perfekt arena for annonsering, også for de med begrensede ressurser. Det er målrettet, kostnadseffektivt og kjapt. Du ser raskt konsekvensen av endringer som foretas i de ulike annonsene og kan umiddelbart tilpasse deg for å treffe ønsket målgruppe.

Google AdWords:
De fleste firmaer og merkevarer kan dra nytte av en AdWords-kampanje. AdWords er en stor del av våre kunders digitale markedføring og driver verdifull trafikk til deres hjemmesider hver dag. Med høy eksponering av ditt firmanavn når du en bredere kundegruppe enn med andre annonser på nett.

Epostmarkedsføring:
Markedsføring på e-post gir gevinst på investeringen. Du kan oppnå gode resultater til lave kostnader og begrenset innsats i tid og energi. Vi tilbyr epostmarkedsføring til norske bedrifter.

Ta kontakt for tilbud!

Kom igang

Bestill kostnadsfritt forslag!

Vi setter opp et kostnadsfritt forslag som vil bli presentert i løpet av 10 arbeidsdager! Er du ikke fornøyd tar vi ned utkastet og ønsker deg lykke til videre.


Har du noen spørsmål kan du kontakte oss så tar vi en prat før vi setter igang!Tidligere arbeid

Se noe av det vi har laget for våre kunder