Nettbutikk | Norsk Design & Webtjenester

Kom igang med salg på nettet i dag!

Vi setter opp butikken i WordPress som i dag er et av verdens mest brukte system for hjemmesider, blogger og nettbutikker. Vi integrerer en butikksmodul ved navn WooCommerce som gjør det mulig for deg å selge produkter direkte på nettsiden. Vi setter opp layout og struktur og legger inn inntil 10 produkter inkludert i prisen. Du velger selv hva slags betalingsløsning du ønsker. Nedenfor finner du en liste over de mest poplære løsningene.

Nylige kunder:

PayPal

Et av verdens mest brukte betalingsløsninger. Du får pengene inn på din PayPal-konto samme sekund som en ordre blir gjennomført. PayPal tilbyr direktebetaling med kort og dekker de fleste vanlige betalkortene.

Les mer på paypal.no

DiBS

DiBS er en av de største og mest sikre aktørene. Med en enkel og oversiktlig administrativ løsning kan du enkelt håndtere dine ordrer. Tilbyr betaling med de fleste betalkortene men også fakturaløsning.

Les mer på dibs.no

SveaWebPay

SveaWebPay tilbyr en komplett betalløsning med samtlige betalmåter som er nødvendige for å øke salgene. Tilbyr kortbetaling, faktura, delbetaling og direktebetaling i bank. Pengene på din konto allerede dagen etter!

Les mer på sveawebpay.no

Klarna

Med Klarna kan du tilby dine kunder samtlige betalmåter i en og samme løsning. Klarna tilbyr en meget enkel og oversiktlig administrasjonspanel. Tilbyr direktebetaling, faktura og delbetaling.

Les mer på klarna.no